Nie wyobrażam sobie, żeby Ciebie Bogusiu zabrakło.joguś pisze:Bogusiu nawet tak nie mów...obecność obowiązkowa
Mikołaj dla RDD (2009r.)
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
-
GSF
Ojcze dyrektorze, wg prośby moja córka zakupiła już kosmetyki dla najstarszej córki RDD. Dostałam 40zł od Zagłoby i Rudy dołącza się do składki i też ma mi pieniądze dostarczyć. Ze wszystkiego rozliczymy się na miejscu.
W końcu udało mi się porozmawiać z komendantem Straży p. Gramatyką i wyraził, co prawda ustną zgodę na wjazd na płytę Rynku Świętych Mikołajów na motocyklach.
Rudy również zaoferował się, że może poprowadzić przez nagłośnienie, nie wiem, może jakieś konkurencje dla dzieciaków, bo jak stwierdził, motocykle będą głównie dla dzieci, atrakcją ogromną. Może warto się nad tym zastanowić.
W końcu udało mi się porozmawiać z komendantem Straży p. Gramatyką i wyraził, co prawda ustną zgodę na wjazd na płytę Rynku Świętych Mikołajów na motocyklach.
Rudy również zaoferował się, że może poprowadzić przez nagłośnienie, nie wiem, może jakieś konkurencje dla dzieciaków, bo jak stwierdził, motocykle będą głównie dla dzieci, atrakcją ogromną. Może warto się nad tym zastanowić.
-
GSF
Ojcze dyrektorze, po rozmowie dzisiejszej z Tobą i Rudym zgłosiłam w radiu ESKA naszą akcję i już dzisiaj będą komunikaty od godziny 17 do 22 przed pełną godziną.
Harmonogram jest taki;
o godzinie 13 na płycie Rynku Wielkiego, Rudy w stroju mikołaja będzie czekał z dziećmi przed klubem SOBIEPAN na MOTOCYKLOWE MIKOŁAJE;)
A my na motorkach i przebrani w tym samym czasie, czyli o godzinie 13 wyjeżdżamy SPOD PARKU paradą wjeżdżając na płytę Rynku Wielkiego ok godz. 13.15
W tym czasie Rudy swoim urokiem osobistym
zabawia dzieci a potem zachęca ludzi spoza naszego kręgu do zdjęć na motorkach, za niewielką opłatą wrzucaną do puszki na rzecz dzieci z RDD. Więc trzeba jeszcze puszkę zorganizować i jakieś nagłośnienie
Po całym zamieszaniu
zapraszamy nasze dzieci do klubu SOBIEPAN na poczęstunek i rozdanie prezentów
Harmonogram jest taki;
o godzinie 13 na płycie Rynku Wielkiego, Rudy w stroju mikołaja będzie czekał z dziećmi przed klubem SOBIEPAN na MOTOCYKLOWE MIKOŁAJE;)
A my na motorkach i przebrani w tym samym czasie, czyli o godzinie 13 wyjeżdżamy SPOD PARKU paradą wjeżdżając na płytę Rynku Wielkiego ok godz. 13.15
W tym czasie Rudy swoim urokiem osobistym
Po całym zamieszaniu
Ostatnio zmieniony środa, 2 grudnia 2009, 15:54 przez GSF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GSF
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
-
GSF
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
-
GSF
Komendantowi Straży Miejskiej nie potrafiłam odpowiedzieć na pytanie; ile będzie motocykli więc, sam zapytał, czy będzie 10, odpowiedziałam, że albo więcej albo mniej, zależy od pogody.
Komendant życzy nam udanej pogody
Póki co, zadeklarowało się 3 motocykle, może warto się zastanowić nad ogólnym forum...
Komendant życzy nam udanej pogody
Póki co, zadeklarowało się 3 motocykle, może warto się zastanowić nad ogólnym forum...
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz