Mikołaj dla RDD (2009r.)

Informacje o imprezach organizowanych przez KBM dla dzieci
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

Post autor: ojciec dyrektor »

joguś pisze:Bogusiu nawet tak nie mów...obecność obowiązkowa :wink:
Nie wyobrażam sobie, żeby Ciebie Bogusiu zabrakło.
GSF

Post autor: GSF »

Ojcze dyrektorze, wg prośby moja córka zakupiła już kosmetyki dla najstarszej córki RDD. Dostałam 40zł od Zagłoby i Rudy dołącza się do składki i też ma mi pieniądze dostarczyć. Ze wszystkiego rozliczymy się na miejscu.
W końcu udało mi się porozmawiać z komendantem Straży p. Gramatyką i wyraził, co prawda ustną zgodę na wjazd na płytę Rynku Świętych Mikołajów na motocyklach.
Rudy również zaoferował się, że może poprowadzić przez nagłośnienie, nie wiem, może jakieś konkurencje dla dzieciaków, bo jak stwierdził, motocykle będą głównie dla dzieci, atrakcją ogromną. Może warto się nad tym zastanowić.
GSF

Ojcze dyrektorze, po rozmowie dzisiejszej z Tobą i Rudym zgłosiłam w radiu ESKA naszą akcję i już dzisiaj będą komunikaty od godziny 17 do 22 przed pełną godziną.
Harmonogram jest taki;
o godzinie 13 na płycie Rynku Wielkiego, Rudy w stroju mikołaja będzie czekał z dziećmi przed klubem SOBIEPAN na MOTOCYKLOWE MIKOŁAJE;)
A my na motorkach i przebrani w tym samym czasie, czyli o godzinie 13 wyjeżdżamy SPOD PARKU paradą wjeżdżając na płytę Rynku Wielkiego ok godz. 13.15
W tym czasie Rudy swoim urokiem osobistym :D zabawia dzieci a potem zachęca ludzi spoza naszego kręgu do zdjęć na motorkach, za niewielką opłatą wrzucaną do puszki na rzecz dzieci z RDD. Więc trzeba jeszcze puszkę zorganizować i jakieś nagłośnienie

Po całym zamieszaniu :wink: zapraszamy nasze dzieci do klubu SOBIEPAN na poczęstunek i rozdanie prezentów
Ostatnio zmieniony środa, 2 grudnia 2009, 15:54 przez GSF, łącznie zmieniany 1 raz.
GSF

do Straży Miejskiej i do radia ESKA zgłosiłam 10 motocykli. Dobrze by było, żeby każdy zadeklarował swój przyjazd, bo 10 motocykli to takie minimum.
Przyjadę bankowo moim motocykielem :D
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

W takim razie wszystkie motorcykle zgłaszamy do Violi. Ja przyjadę motorkiem choćby się waliło/paliło. Zachęcam wszystkich.
Awatar użytkownika
joguś
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200

Post autor: joguś »

Wiola nie chcesz mnie adoptować? :D ...ja też przyjadę kiblem :wink: ...chyba że zamrozi i nasypie śniegu mase...ale na to się nie zanosi,czyli zbiórka pod parkiem tam gdzie zawsze o 13?
http://www.youtube.com/watch?v=wg6e_tbbmqI
GSF

ale zbiórka pod parkiem o godzinie 13, może być o godzinie 12.45 aby zdążyć się przebrać, chociaż ja jadę już z domu w stroju świątecznym :D
Awatar użytkownika
joguś
Zwykły forumowicz

Jasne,ja też przyjadę na czerwono :wink: ,spoko to pod parkiem 12.40?
bogusia@

Post autor: bogusia@ »

A ja dodam : coby się paliło i waliło -na żywo i na czerwono zobaczyć Was musze !! :) :)
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

rozumiem, że w roli śnieżynki :lol:
Awatar użytkownika
joguś
Zwykły forumowicz

Słuchajcie,jeżeli ma być nas sporo i to na motórach to może jednak zapodać temat na otwartym forum?,chyba nie jest za póżno...co myślicie?
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

rozważałem to. Nie możemy jednak robić masówki. Mamy zgodę na 10 motocykli. No i nie mamy nic dla dzieci z zewnątrz.
GSF

Komendantowi Straży Miejskiej nie potrafiłam odpowiedzieć na pytanie; ile będzie motocykli więc, sam zapytał, czy będzie 10, odpowiedziałam, że albo więcej albo mniej, zależy od pogody.
Komendant życzy nam udanej pogody :D

Póki co, zadeklarowało się 3 motocykle, może warto się zastanowić nad ogólnym forum...
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

ok, skoro tak, to zapodam temat na ogólnym. Gdybym napisał coś "nie tak", to interweniujcie.
kapsel
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda Goldwing

Post autor: kapsel »

ja też będę moto
live to ride ride to live
ODPOWIEDZ

Wróć do „MOTOCYKLIŚCI DZIECIOM.”