gdzie zrobić tatuaż ?
Nie decyduj sie na tattoo w ORBISIE,bardzo niedbale,drogie i mozesz miec blizny(tak oraja cialo),jak zrobisz sobie tattoo badz przekonana ze to niebedzie Twoj ostatni-wiem to po sobie,zajmuje sie tattoo tak od 10 lat i troszeczke moge wypowiedziec sie na ten temat,posiadam tak ze 10 pojedynczych i jednym malym tribalem zalozona prawie cala lewa reka<musialem sie na czyms uczyc>a co do obwisu skory razem z rysunkiem to prawdaale bardziej grozi to osobom otylym.Za pare dni przylatuje z angli wiec bede mogl udzielic kilku porad oczywiscie jesli bedziesz chciala?
-
Agusia
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
- Kontakt:
Hmmm, to może właśnie Ty jesteś odpowiednią osobą na ozdobienie mojego ciałka ? Jeszcze te tańce które obiecujesz.. no rewelacja
Pierwszy mój tatuażyk będzie niezbyt widoczny, a może w ręcz przeciwnie, patrząc na mnie oczyma osoby jadącej za moim motorkiem, czyli z tyłu po niżej talii, a oto i wzór.

Pierwszy mój tatuażyk będzie niezbyt widoczny, a może w ręcz przeciwnie, patrząc na mnie oczyma osoby jadącej za moim motorkiem, czyli z tyłu po niżej talii, a oto i wzór.

www.magna-tapicerstwo.prv.pl
-
zappek
-
Bondi
Ja jestem za takim tatuażykiem, widzialem go juz u paru dziewczyn czy to na plazy
czy w czasie gdy wychodziiła z basenu i zawsze dodawal im uroku i jakos tak dluzej o takiej myslalem.
A brejdak ma różę na ramieniu i ma juz żonke i dzieci i wcale mu nie brzydko.
I mysle ze wielu KFMowcom juz nie beda przeszkadzac twoje wydechy gdy bedziesz jechac przed nimi
czy w czasie gdy wychodziiła z basenu i zawsze dodawal im uroku i jakos tak dluzej o takiej myslalem.
A brejdak ma różę na ramieniu i ma juz żonke i dzieci i wcale mu nie brzydko.
I mysle ze wielu KFMowcom juz nie beda przeszkadzac twoje wydechy gdy bedziesz jechac przed nimi
Nie moge obiecac,przylatuje tylko na 3 tygodnie po 9 miesiacach wiec troszke pracy napewno uzbieralo sie w domciu i nie wiem czy znajde chwile czasu,nie powiedziane jest tez ze napewno nie znajde,wszystko bede wiedzial juz w piatek i tak bede musial poznac sie z wami bo chociaz bylem jednym z pierwszych w bractwie to znam zaledwie 3 moze 4 osoby,mysle ze jakos dogadamy sie ja bede wiedzial ile mam czasu wolnego i czy cos z tego wyjdzie czy bedzie lipa.
-
Marek