Moto Forszmak Party IV 14-16 czerwca 2013 Krasnystaw
- ksylwia
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: szerszenica
Moto Forszmak Party IV 14-16 czerwca 2013 Krasnystaw
Wzorem lat ubiegłych zapraszam wszystkich w imieniu Free Wings Krasnystaw na Moto Forszmak Party już po raz 4 - ty! Termin to 14-16 czerwca 2013. Teren nadal ten sam, czyli muszla koncertowa w Krasnymstawie nad rzeką Wieprz.
Start 14 czerwca godz. 15.00
Koniec 16 czerwca
Kto był, ten wie jak u nas jest, kto nie był niechaj już pakuje sakwy, kufry. Nasze nastawienie do imprezy się nie zmieniło, wciąż dajemy z siebie wszystko. Atrakcji będzie sporo, parada, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, niespodzianka raczej dla panów, kajaczkiem tradycyjnie też można dopłynąć pod bramy zlotu. Zespół główny przyjeżdża do nas z Czech, pozostałe też dają czadu więc i dla ucha coś będzie.
Panie mają wjazd za free, panowie na wjeździe dostaną niespodziankę
Wszelkie informacje wraz z mapką dojazdu pojawią się na www.freewings.pl
Start 14 czerwca godz. 15.00
Koniec 16 czerwca
Kto był, ten wie jak u nas jest, kto nie był niechaj już pakuje sakwy, kufry. Nasze nastawienie do imprezy się nie zmieniło, wciąż dajemy z siebie wszystko. Atrakcji będzie sporo, parada, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, niespodzianka raczej dla panów, kajaczkiem tradycyjnie też można dopłynąć pod bramy zlotu. Zespół główny przyjeżdża do nas z Czech, pozostałe też dają czadu więc i dla ucha coś będzie.
Panie mają wjazd za free, panowie na wjeździe dostaną niespodziankę
Wszelkie informacje wraz z mapką dojazdu pojawią się na www.freewings.pl
Ostatnio zmieniony środa, 5 czerwca 2013, 07:50 przez ksylwia, łącznie zmieniany 2 razy.
Four wheels move the body, two wheels move the soul
- ksylwia
- Zwykły forumowicz
Re: Moto Forszmak Party IV 14-16 czerwca 2013 Krasnystaw
W ramach Moto Forszmak IV zapraszamy na paradę ulicami Krasnegostawu wraz z wystawą motocykli na parku miejskim.
Start - tak jak na plakacie - 14.00 spod bram naszej imprezy
do zobaczenia!
Start - tak jak na plakacie - 14.00 spod bram naszej imprezy
do zobaczenia!
- Załączniki
-
- plakat_a4_parada_2013 - Kopia (2).jpg (47.63 KiB) Przejrzano 18376 razy
-
ĆWIREK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: MZ es250/2 ; XJR 1300
Pogoda w pakiecie?
Człowiek zupełnie nie tknięty szałem nie wejdzie do świątyni muz.
Platon (427-347 p.n.e)
Platon (427-347 p.n.e)
- ksylwia
- Zwykły forumowicz
Oczywiście! >+25 stopni i bezdeszczowo 
-
ĆWIREK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: MZ es250/2 ; XJR 1300
Dooooooobra przekonałaś mnie
.
Człowiek zupełnie nie tknięty szałem nie wejdzie do świątyni muz.
Platon (427-347 p.n.e)
Platon (427-347 p.n.e)
- LUKASZ
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Cza pojechać. Ale Revia Parku nie będę szukał. Zobaczymy się na miejscu 
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
- LUKASZ
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2
Wiaterku to my Cie znajdziemy daj znac o ktorej bedziesz w Zamosciu.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Luzik. Pojadę inna drogą. Miło by było Was spotkać, ale i tak się spotkamy na miejscu. A jazda w pojedynkę tez ma swoje zalety 
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
- kaktus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Transalp 600
Wszystko przez te niutonometry w twoim silnikuWiatr w Polu pisze:Luzik. Pojadę inna drogą. Miło by było Was spotkać, ale i tak się spotkamy na miejscu. A jazda w pojedynkę tez ma swoje zalety
Ja to mam dwa żuty kapeluszem i na miejscu, więc grzechem było by nie być
Transalp 600
- RTygrys
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: H-D V-ROD, Electra Clasic Ultra Glide
- Kontakt:
a może ktoś wybiera się w sobotę
??
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Może ja pojadę w sobotę, jak pewne sprawy zdążę ogarnąć.
- RTygrys
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: H-D V-ROD, Electra Clasic Ultra Glide
- Kontakt:
w takim razie jak ktoś będzie miał chęć wyjazdu w sobotę proponuję zbiórkę godz. 10 pod parkiem
- kaktus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Transalp 600
Kilka fotek https://plus.google.com/photos/10444566 ... 3314685073" onclick="window.open(this.href);return false;
Transalp 600
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Kaktus pokazał fotki, a ja Wam (którzy nie byliście) opowiem, jak było... Dla mnie początek był kiepski, bo już w drodze do Tomaszowa odczuwałem na niskich obrotach jakieś chrobotanie, jakby z napędu (przeniesienia napędu), albo ze skrzyni biegów. U Zgrywusa naciągnęliśmy trochę łańcuch, bo był luźny, ale niewiele pomogło. Strasznie mi się dłużyła trasa do Krasnegostawu, bo co jakiś czas coś chrobotało. Dotarliśmy na miejsce, postawiłem maszynę, później się będę martwił. Już przy bramie zrobiło się sympatycznie, bo wyszedł Ćwirek z wielka bagietką i chciał mnie karmić. Za bramą było jeszcze więcej znajomych, kochanych i zakazanych mordek, które spotykam od lat, choć rzadko i tylko na niektórych imprezach. Ciągle dojeżdżały jakieś motocykle, a my po rozbiciu namiotów cieszyliśmy się muzyką, rozmowami, wspominaniem różnych historii... Organizatorzy zadbali o drewno na ognisko, tak więc klimat był odpowiedni. A duet gitarowy Ćwirek i Swięty tez robił swoje. Nagle, ni z tego ni z owego, zrobiło się jasno i wyszło na to, że pasuje się zdrzemnąć odrobinę. W sobotę zdjąłem osłonę łańcucha, żeby sprawdzić, czy na przedniej zębatce coś nie przeszkadza. Z pomocą Łukasza naciągnąłem jeszcze trochę łańcuch. Wieczorem Viola miała przywieść smar, bo wyglądało, że łańcuch jest nie posmarowany. Na paradę nie jechałem, bo nie chciałem już słuchać tego chrobotania (gdzieś w tyle głowy miałem myśl o czwartkowych wygłupach na autostradzie i skrzyni biegów). Około południa okazało się, że Święty ma smar w kuferku, tak więc obficie "naoliwiliśmy" łańcuch i niech gad stoi. Potem konkurencje, pyszny forszmak, znowu długie motocyklistów rozmowy. Chwila tu, chwila tam, nowi znajomi... Wieczorem wystopowałem z piwem, bo chciałem o 10 w niedzielę wyjechać Jeszcze trochę zabawy przy muzyce i przy ogniu i w pióra. Dziś rano - mnie jak i całe pole namiotowe - obudził Darek. Pozdrawiamy Darka, człowieka o bardzo donośnym głosie, któremu się japa nie zamyka i potrafi mówić sam do siebie
Potem szybkie zwijanie namiotu, śniadanko i na koniec perełka: Widzieliście te schody, tam gdzie był napis "Uwaga, stromo, że ch..."? Otóż widziałem jak gość wjechał tam chopperem. Nie zdziwiłbym się, gdyby Łukasz wskoczył tam KTM-em. Ale chopperem - szacun. I wreszcie bardzo miły powrót do domu. Słoneczko, ładna pogoda i już po pierwszym kilometrze wiem, że to będzie dobry dzień - ustało wszelkie chrobotanie. Wystarczyło nasmarować łańcuch. Dziękuję wszystkim i do zobaczenia na kolejnym zlocie lub gdzieś na trasie.