Ja planuje z Janowa przez Frampol-Gorajec-RAdecznicę. Nie dojadę do Zamościa tylko od razu do Radecznicy. Z Janowa ok 8.30-9 wyjazd (żeby pospacerować na spokojnie po Radecznicy).sas pisze:Ktoś śmiga z mojego kierunku czyli Stalowej... ? od samej stalówki jeszcze nie mam wariantu drogi więc temat do dogadania jak toś będzie reflektował
RADECZNICA
-
Yarkom
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA VT700 C SHADOW
Re: RADECZNICA
- cienki007
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda NTV 650
Tomasz, wyjazd z Zamościa jest o 10.
Jestem oazą spokoju.. Pier*****ym, kur*a, zaje*iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
-
Coto
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA CBR 1100 XX
Z Hrubka ktoś leci na Zamość (niedziela ) ? Jeśli tak to godz. 9 00 parking "dębinka"
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
-
PlEcAcZeK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Plecak
Z Hrub. są chętni na wyjazd ,w razie W chwilkę poczekasz?
- sas
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: CB 450S / trampek 600 i nawet to fajna maszyna...
Szczęść Boże wam dostojni ojcowie za gościnę!!!
Miejsce urokliwe ekipa zgrana ,to się widzi .
Dzięki za dyskretną opiekę! szeryfowi ? i kolegom !!!
Jeszcze mi szumi droga , prawie padam bo musiałem zobaczyć wszystko albo jeszcze więcej , taki miałem plan skończyłem na Leżajsku a pomiędzy było wiele wiele do zobaczenia... i szybko , za szybko !
Zapraszam w swoje strony zobaczycie moje "koło komina"
a i o Tatarach Ci ups Wam coś znajdę zainteresowani wiedzą o czym klikam
NO JESZCZE RAZ DZIĘKI WIELKIE WSZYSKIM !!! SAS
Ps . A gdyby tak Ojcom z Radecznicy leciuteńko
zmienić regułę i w efekcie powstał by pierwszy zakon motocyklowy albo czwarty ja się nie pomyliłem
Miejsce urokliwe ekipa zgrana ,to się widzi .
Dzięki za dyskretną opiekę! szeryfowi ? i kolegom !!!
Jeszcze mi szumi droga , prawie padam bo musiałem zobaczyć wszystko albo jeszcze więcej , taki miałem plan skończyłem na Leżajsku a pomiędzy było wiele wiele do zobaczenia... i szybko , za szybko !
Zapraszam w swoje strony zobaczycie moje "koło komina"
a i o Tatarach Ci ups Wam coś znajdę zainteresowani wiedzą o czym klikam
NO JESZCZE RAZ DZIĘKI WIELKIE WSZYSKIM !!! SAS
Ps . A gdyby tak Ojcom z Radecznicy leciuteńko
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzieki wszystkim za pomoc i udzial w imprezie, szczegolnie wspolorganizatorowi ekipie KBM, ojczulkom ( za wyrozumialosc
) i wszystkim ktorzy poswiecili czas i wache zeby spedzic z nami fajne, mam nadzieje dla wszystkich, chwile. Braciszkowie juz pytaja czy robimy u nich zakonczenie sezonu
* Sas, nie zdarzylem wreczyc Ci nagrody za "przybylego z najdalej" co sie odwlecze to babie lzej...
* Sas, nie zdarzylem wreczyc Ci nagrody za "przybylego z najdalej" co sie odwlecze to babie lzej...
-
LeszekR
- Zwykły forumowicz
Dzięki za wspaniałą imprezkę. Wielki szacun za pomysł i zorganizowanie tej imprezy. Podziękowania dla wszystkich osób z Roztoczańskiej Grupy Weteranów oraz osób, które pomagały w organizacji oraz dla OO. Bernardynów, u których widać pasje . Ilość osób uczestniczących w imprezie wskazuje, że był to strzał w dziesiątkę. Cykliczne takie spotkania na pewno będą miały bardzo duże poparcie środowiska motocyklistów. Z niecierpliwością oczekuję następnego spotkania.
- buba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: sprzedany
Świetne rozpoczecie sezonu
ale czy wie ktos moze cos na temat pamiatkowych niesmiertelnikow czy mozna bedzie je gdzies jeszcze nabyć??
robiąc byle co, stajesz się byle kim
mialo starczyc dla wszystkich ale zawiodla dystrybucja, ale jak odmowic staruszkom i dzieciakom ? 
Jesli bedzie konkretna liczba chetnych na niesmiertelniki, zrobimy dodruk
Jesli bedzie konkretna liczba chetnych na niesmiertelniki, zrobimy dodruk
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Podsumowując krótko: było na co popatrzeć i czego posłuchać.
Po mszy św. i poświęceniu motocykli "motopielgrzymi" przenieśli się na przygotowane miejsca przy Urzędzie Gmniny, gdzie mogli spożyć ciepły posiłek, odpocząć i porozmawiać we własnym gronie.
Przeprowadzono licytację przedmiotów podarowanych przez motocyklistów, z której dochód przekazano na leczenie chorej dziewczynki-mieszkanki gminy Radecznica. W ramach licytacji oferowano również przejażdżki motocyklem, które oprócz specjalnie przygotowanej (wg. prastarej bernardyńskiej receptury z lekka zmodyfikowanej przez Gumisia) na tę okazję nalewki "Duch Pielgrzyma" cieszyły sie największym uznaniem. Około godz. 17.00 motocykliści opuścili gościnną Radecznicę z zaproszeniem od Ojców Bernardynów i władz gminy do zorganizowania jesiennego zakończenia sezonu motocyklowego 2012. Szczególne podziękowania należą się ojcu Zenonowi, który poprowadził piękną mszę ekumeniczną, koncelebrowaną wspólnie z duchownym prawosławnym księdzem Witoldem Charkiewiczem i wygłosił pouczającą, ale również humorystyczną naukę w kazaniu.
Organizatorami całego przedsięwzięcia była Roztoczańska Grupa Weterańska - duże uznanie dla nielicznych, ale dobrze zorganizowanych "weteraniarzy" - wspierana przez Kresowe Bractwo Motocyklowe. Licznie przybyli motocykliści - goście, sądząc po numerach rejestracyjnych, reprezentowali całe woj. lubelskie oraz regiony sasiednie.
Po mszy św. i poświęceniu motocykli "motopielgrzymi" przenieśli się na przygotowane miejsca przy Urzędzie Gmniny, gdzie mogli spożyć ciepły posiłek, odpocząć i porozmawiać we własnym gronie.
Przeprowadzono licytację przedmiotów podarowanych przez motocyklistów, z której dochód przekazano na leczenie chorej dziewczynki-mieszkanki gminy Radecznica. W ramach licytacji oferowano również przejażdżki motocyklem, które oprócz specjalnie przygotowanej (wg. prastarej bernardyńskiej receptury z lekka zmodyfikowanej przez Gumisia) na tę okazję nalewki "Duch Pielgrzyma" cieszyły sie największym uznaniem. Około godz. 17.00 motocykliści opuścili gościnną Radecznicę z zaproszeniem od Ojców Bernardynów i władz gminy do zorganizowania jesiennego zakończenia sezonu motocyklowego 2012. Szczególne podziękowania należą się ojcu Zenonowi, który poprowadził piękną mszę ekumeniczną, koncelebrowaną wspólnie z duchownym prawosławnym księdzem Witoldem Charkiewiczem i wygłosił pouczającą, ale również humorystyczną naukę w kazaniu.
Organizatorami całego przedsięwzięcia była Roztoczańska Grupa Weterańska - duże uznanie dla nielicznych, ale dobrze zorganizowanych "weteraniarzy" - wspierana przez Kresowe Bractwo Motocyklowe. Licznie przybyli motocykliści - goście, sądząc po numerach rejestracyjnych, reprezentowali całe woj. lubelskie oraz regiony sasiednie.
- sas
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: CB 450S / trampek 600 i nawet to fajna maszyna...
Wally jest mi miło ale i o ile to stosowne to prosze zlicytować tą nagrodę a od siebie dokładam blachę bo widzę zapytania
Ta dziewczynka (którą od dziś kocham jak swoje bączki ) musi być zdrowa !!!
Czyli cel wiadomy
Pozdrawiam sas
Czyli cel wiadomy
Pozdrawiam sas
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Coto
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA CBR 1100 XX
Fotki ze strony Wiktora
http://wskwiktor.org/Album-foto.php?pag ... ist%C3%B3w" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wskwiktor.org/Album-foto.php?pag ... ist%C3%B3w" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765
- hans
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: xj600
A tu kilka fot z MMzamosc.pl http://www.mmzamosc.pl/fotogaleria/piel ... radecznicy
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
Paulo Coelho
- buba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: sprzedany
W takim razie jezeli bedzie dodruk to bym prosił 2 niesmiertelniki. Hansie a czy Ty przypadkiem nie nagrywales wyjazdu z rynku solnego bo cos mi sie wydawalo ze tak wiec jezeli sie nie myle to moze wrzuc filmik do neta bo fajnie bylo by obejrzec 
robiąc byle co, stajesz się byle kim