Pierwszy większy motocykl ?
- cienki007
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda NTV 650
Re: Pierwszy większy motocykl ?
Witam, dodam coś od siebie. Sam zastanawiam się nad motocyklem dla siebie na przełomie lipca/sierpnia. Znalazłem coś takiego. Tytuł:"R1 na pierwszy motocykl?" http://www.riders.pl/wacko/wakka.php?wa ... ykl&v=14az" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem oazą spokoju.. Pier*****ym, kur*a, zaje*iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
-
Andy1979
- Zwykły forumowicz
dobra to ja odpowiem skoro jest tu taki spokój - nie wiem stary co chcesz przekazać bo do mnie nie trafiło - jak Kowalski walnął sobie w łeb z iża kaliber 12 też do mnie nietrafiło, ruszam rano do pracy (jutro motocyklem) to też nie zastanawiam się co dalej bo ... jestem mega nieodpowiedzialny ... ??!!
tu Cię rozczaruje jestem - motocyklistą od komara przez hondę 50 cm3, mz, cz, wsk do vl 1500. Oddycham tym samym powietrzem. 13 lat nie dosiadałem bryki - mam rodzinę - chęci, życie i wszystko przed sobą i nie dbam o to co będzie, bo jak uczulisz się na jedno pi.....e Cię drugie !! zapamiętaj
kto nie żyje szybko nie żyje wcale ...
tu Cię rozczaruje jestem - motocyklistą od komara przez hondę 50 cm3, mz, cz, wsk do vl 1500. Oddycham tym samym powietrzem. 13 lat nie dosiadałem bryki - mam rodzinę - chęci, życie i wszystko przed sobą i nie dbam o to co będzie, bo jak uczulisz się na jedno pi.....e Cię drugie !! zapamiętaj
kto nie żyje szybko nie żyje wcale ...
Zamojski Grubas
- cienki007
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda NTV 650
Witam,
Nie wiem czy przeczytałeś tekst w linku który podałem. Jedna z osob w nim wypowiadających się bardzo rozpisuje się na temat błędu jakim jest kupowanie dużego sportowego motocykla bez wystarczających umiejętności. Akurat w przedstawionej sytuacji konsekwencją była śmierc 2 osob.
Nie ja ten tekst pisałem, nie jest to moja opinia chociaż po części się z nią zgadzam. Nie wiem po przeczytaniu którego fragmentu czujesz się nazwanym nieodpowiedzialnym. Ja tego nie napisałem. w linku raczej też tego nie ma, nie znamy się w ogóle więc nie wiem skąd taki wniosek. Z racji mojego małego stażu na 2 kołach nie mnie oceniać kto jest odpowiedzialny a kto nie kupując taki a nie inny motocykl w zależności od swoich umiejętności. Ja tylko podałem link który wydał mi się adekwatny do dyskucji na forum.
Pozdrawiam i lewa w górę
Nie wiem czy przeczytałeś tekst w linku który podałem. Jedna z osob w nim wypowiadających się bardzo rozpisuje się na temat błędu jakim jest kupowanie dużego sportowego motocykla bez wystarczających umiejętności. Akurat w przedstawionej sytuacji konsekwencją była śmierc 2 osob.
Nie ja ten tekst pisałem, nie jest to moja opinia chociaż po części się z nią zgadzam. Nie wiem po przeczytaniu którego fragmentu czujesz się nazwanym nieodpowiedzialnym. Ja tego nie napisałem. w linku raczej też tego nie ma, nie znamy się w ogóle więc nie wiem skąd taki wniosek. Z racji mojego małego stażu na 2 kołach nie mnie oceniać kto jest odpowiedzialny a kto nie kupując taki a nie inny motocykl w zależności od swoich umiejętności. Ja tylko podałem link który wydał mi się adekwatny do dyskucji na forum.
Pozdrawiam i lewa w górę
Jestem oazą spokoju.. Pier*****ym, kur*a, zaje*iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
-
zyron-13
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: yamaha R1
a mi sie wydaje ze takie artykuly nie trafiaja do ludzi, i tak kazdy zrobi jak zechce jezeli ma ochote na 600 to kupi 600 jak ma ochote na 1000 to kupi 1000. i nikt nie ma na to wplywu.
nr tel 697294655
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"
- hans
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: xj600
Święte słowa, sam jakbym trafił jakiegoś lytra w dobrej cenie zanim kupiłem XJke to bym go kupił, ale na szczęście lub nie nie trafiłem.zyron-13 pisze:... kazdy zrobi jak zechce jezeli ma ochote na 600 to kupi 600 jak ma ochote na 1000 to kupi 1000. i nikt nie ma na to wplywu.
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
Paulo Coelho
-
adi234
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: suzuki bandit 1200s
"
"a mi sie wydaje ze takie artykuly nie trafiaja do ludzi, i tak kazdy zrobi jak zechce jezeli ma ochote na 600 to kupi 600 jak ma ochote na 1000 to kupi 1000. i nikt nie ma na to wplywu."-TO FAKT.
chciałem litra więc kupiłem,choć do tej poru mz etz 251 śmibałem.
obaw było wiele że za mocny,za ciężki i wogule za duży.
bzdura ,bo to ja decyduję jak jadę ,
rozssadku,wyobrazni i pokory do motocykli trzeba i tyle.
"a mi sie wydaje ze takie artykuly nie trafiaja do ludzi, i tak kazdy zrobi jak zechce jezeli ma ochote na 600 to kupi 600 jak ma ochote na 1000 to kupi 1000. i nikt nie ma na to wplywu."-TO FAKT.
chciałem litra więc kupiłem,choć do tej poru mz etz 251 śmibałem.
obaw było wiele że za mocny,za ciężki i wogule za duży.
bzdura ,bo to ja decyduję jak jadę ,
rozssadku,wyobrazni i pokory do motocykli trzeba i tyle.
-
akepka
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki GS500
No ja planuje Ducati Monstera 900
Mam GS 500
Myślicie że ogarnę ?
trochę kilometrów zrobiłem na 2 kołach.
Pozdrawiam
AK
http://motocykle-love.blogspot.com/