Stacje bezynowe, które "chrzczą"paliwo-zobacz listę wg UOKiK

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Awatar użytkownika
Głazio
Zwykły forumowicz
Motocykl: BMW R1150GS/Yamaha XT 600 Z
Kontakt:

Stacje bezynowe, które "chrzczą"paliwo-zobacz listę wg UOKiK

Post autor: Głazio »

Wyniki badania paliw na stacjach w Polsce

Ceny paliw w ostatnim czasie nieustannie rosną. Czy idzie za tym poprawa jakości? Okazuje się, że nie zawsze. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów przeprowadził kolejne badania jakości paliw na stacjach w Polsce i zaprezentował ich wyniki.

STACJE PALIW wg WOJEWÓDZTW, na których stwierdzono odstępstwa od norm - pod linkiem >>> http://www.radiator-mototurystyka.pl/no ... t-wg-uokik" onclick="window.open(this.href);return false;

Jet tego trochę lubelskim.

Jeśli masz wątpliwości co do jakości sprzedawanego paliwa zgłoś to - wypełnij formularz >>>
http://www.uokik.gov.pl/zgloszenie_pali ... mularz.php" onclick="window.open(this.href);return false;
www.radiator-mototurystyka.pl
Głazio®
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz
Motocykl: xj600

Re: Stacje bezynowe, które "chrzczą"paliwo-zobacz listę wg U

Post autor: hans »

Aż dziw że na orlenie przy ulicy kraśnickiej (myślałem że to się zwie Aleja Kraśnicka - ale co ja tam wiem) chrzczą paliwo, po małych stacjach bym się tego spodziewał, ale że na dużej "renomowanej" że tak powiem... szczegół że do tankowania wybieram znane markowe stacje, ale teraz zacznę się i tych bać.
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
falko
Zwykły forumowicz
Motocykl: kawasaki ZZR 1400,BMW K 1200 R

Re: Stacje bezynowe, które "chrzczą"paliwo-zobacz listę wg U

Post autor: falko »

A ja jeżdżę na ukraińskiej za 3.60 zł./l. i jest ok. nigdy mi nie zgasł. właśnie dziś byliśmy z Łukaszem i z Szyszką zatankowaliśmy do pełna :D już jakieś parę lat moje sprzęty nie piją polskiego żenionego paliwa. w sumie tam też może jest tak samo żenione ale nie mogę się pochwalić :shock: kolegom że zatankowałem na BP i zgasł za 5 zł\l. :oops: .a w Polsce nie którym kolegom zdarzało się że zgasł. już z nie jednych ust słyszałem że ukraińskie paliwo jest nie dobre ale niektórzy Ukraińcy jeżdżą o wiele lepszymi maszynami niż my i do polski nie przyjeżdżają się tankować.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”