Zarzucam nowy temacik gdyż zastanawiam się czy ktoś z was ma może jakąś część motocykla ozdobioną aerografem jeżeli tak to proszę o fotki, jeżeli nie macie to wypowiedzcie się czy może macie ochotę na wykonanie takiej ,, ozdoby " na swoim motocyklu, co o tym sądzicie ?
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Pamiętam kiedyś (rok 2000 a moze 1999) przechadzałem się p.zz. Navona i był taki koleś który kosmiczne obrazy w 10 minut robił aerografem !! chciał za to grosze ! nie wiem jak to jest malować wielką mache auta i wogle, nom pewnie wymaga to dokładnej geometrii i obklejania, ale ładnie wyszło podziw:)
Odkąd tylko pamiętam zawsze gdzieś mi się przewija wilk, zawsze marzyłem by go mieć właśnie w taki
sposób zrobiony. Szczerze mówiąc chciałbym mięć głowę wilka na swoim baku eh..
Właśnie tego wilka ciągle widze na jawie !!
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
szczerze to nie jestem zadowolona ze swojej pracy (jedynie z tego pierwszego bo codziennie je widze i patrze jak bardzo zostaje uszkodzony zderzak (ha raczej plug!) po naszych polskich drogach )
mozliwosci mam, sprzet mam, tylko z miejscem chwilami jest problem..
Oj sadze ze bardzo kosztowna impreza . Jak powiedzial Marek to na mojim bajku nic nie ma , zreszta nie bardzo mi patrzec na zbiornik gdy mam przed soba dluga prosta ale na inne bajki chetnie popotrze
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......