pozyczka
-
zyron-13
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: yamaha R1
pozyczka
mam maly problem, wzialem pozyczke 5tys, a dostalem 4700. czy to normalne? czy ktos sie pomylil?
nr tel 697294655
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"
-
zyron-13
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: yamaha R1
dzieki DOK, bo myslalem ze oni mi to wszystko wlicza w raty i dostane 5tys na reke. a teraz mi brakuje 300 zł do motoru
ale jakos sobie poradze. jeszcze raz dzieki 
nr tel 697294655
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Coś mi tu nie gra. Jeśli klient bierze pożyczkę 5 tys. to ma do łapy dostać 5 tys. Wszystkie opłaty manipulacyjne typu ( uruchomienie kredytu, ubezpieczenie, prowizja, odsetki ect ) są wliczone zawsze w ratę a nie odejmowane od kredytu. !! Można dostać mniej tylko wtedy gdy kredytobiorca nie ma odpowiedniej zdolności kredytowej ale wtedy klient jest informowany, że z Pana zdolnością możemy dać Panu 4700zł i do łapy dostaje 4700zł. Oczywiście szybko można to zweryfikować gdyż w umowie powinno być jasno napisane jaki jest koszt kredytu i co się na niego składa. Więc jeśli na ratę kredytu składają się w/w opłaty manipulacyjne to logiczne jest to że nie mogą być drugi raz pobierane przez pomniejszenie kredytu. Z taką sytuacją nigdy się nie spotkałem.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
-
dokus
Tak jak mówisz jaro jest przy kredytowaniu na zakup sprzętu w sklepie - czyli zakupach ratalnych. Przy kredycie gotówkowym to standardów-ka. Wiem bo przez 7 lat tak robiłem w BGŻ hihi. Nie raz gdy sam sobie chciałem załatwić kredyt na np 5000 to brałem więcej o tą 100 czy 2.Tylko że te 300 zł to trochę drogo. Co to za bank.
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Co bank to ,, obyczaj " także po nich wszystkiego można się spodziewać
Ja kiedyś przez jakiś czas miałem w sklepie możliwość udzielania kredytów gotówkowych przez Żagiel ale tam czegoś takiego nie było, by prowizje odliczano od wysokości przyznanego kredytu. Banki stosują różne techniki lecz tak jak pisałem w poście wyżej trzeba dokładnie przestudiować umowę i patrzeć co się podpisuje, na dodatek jest coś takiego jak odstąpienie od umowy. Klient zawsze ma taką możliwość do 10 dni od podpisania umowy.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
-
Bączek
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: WSK, Simson shwalbe
Kredyt dostałeś ale będziesz miał niższy procent nawet po odliczeniu tych 300 zł. Porównaj z innymi bankami w regionie to się przekonasz.
Inna sprawa że jak by ktoś ci podżyrował i kredyt był na zakup samochodu to procent jest niższy. Nie wiem jak jest z motorami czy też to obejmuje.
Inna sprawa że jak by ktoś ci podżyrował i kredyt był na zakup samochodu to procent jest niższy. Nie wiem jak jest z motorami czy też to obejmuje.
Bąk i jego Bączywóz