Biesy'2009
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Proszę o małą zmianę - co do wyjazdu - zbieramy się u nas na podwórku a nie pod biedronką i jak by można 2 godziny później holibka pracuję także o 15 co wy na to tak czy inaczej jeżeli ktoś przyjedzie wcześniej to nie ma problemu zostanie ugoszczony.
Zagłoba co znaczy prawdopodobnie - pojedzie puszka ???? Liczę na ciebie???
Zagłoba co znaczy prawdopodobnie - pojedzie puszka ???? Liczę na ciebie???
-
DOK
- Zwykły forumowicz
Czyli reasumując wyjazd z tradycyjnego miejsca czyli z naszego podwórka (chata Zgrywusa) w Tomaszowie - godz 15:00 dalej jak Zagłoba pisał
Serdecznie zapraszamy.
Powrót w niedzielę na wieczór - proponuje dodatkowo wyskoczyć na Słowację może jak w zeszłym roku dlatego dowodziki mieć przy sobie hihi.Zagłoba pisze:Trasa mogłaby wyglądać tak: TL- Jarosław- Przemyśl- Ustrzyki Dln.- Lutowiska - Ustrzyki Grn. Tam poszukamy kwatery agrotur. Na sobotę planuję zdobycie Tarnicy od Ustrzyk Grn. przez Szeroki Wierch, a powrót przez Bukowe Berdo do Mucznego(tam w "Wilczej Jamie" podają wspaniałego pstrąga).
Serdecznie zapraszamy.
-
bogusia@
....hmm no no Dok
tylko nie wiem czy po takich atrakcjach .... <małych góreczkach> z naszymi pociechami
będziemy mieć siłę na zjedzenie tego "wspaniałego pstrąga" lub czegokolwiek..
ale co tam, damy radę - gorzej bywało
zapakujemy tylko ze trzy walizki dobrego humoru, mamy miejsce w końcu puszką jedziemy 
Ostatnio zmieniony czwartek, 6 sierpnia 2009, 20:16 przez bogusia@, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DOK
- Zwykły forumowicz
Wiola - wy przecież dalej (Horwacja) ja ino ciut od domu ale już czuję że będzie niezłą jazda.
Bogusia- niebój żaby damy radę - "co będzie" jak to mawiał Ś.P. Tosiek damy radę
Lechu - pojedziemy nie pojedziemy przygotować się trzeba a bo to kto wie co nam do łba strzeli - może tak może nie ale każdy na pewno w "$" się przygotuje spoko majonez.
Bogusia- niebój żaby damy radę - "co będzie" jak to mawiał Ś.P. Tosiek damy radę
Lechu - pojedziemy nie pojedziemy przygotować się trzeba a bo to kto wie co nam do łba strzeli - może tak może nie ale każdy na pewno w "$" się przygotuje spoko majonez.
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Ja już tez zyję już wyjazdem, ale niestety dopiero jutro dam radę z samego rana.... praca więc dziś nie dam rady zjechac do tomaszowa, tymbardziej wieczorem mam jeszcze pewne wazne sprawy do załatwienia, ale cóż jakoś was znajdę 
ps. Może ktoś jeszcze będzie jechał rano w sobotę , wyjazd ok 6:00, może udało by mi się dołaczyć do was na czas ale raczej na 10:00 niż 9:00 rano, niby nie daleko, ale jednak trasa dosyć kręta ...
ps. Może ktoś jeszcze będzie jechał rano w sobotę , wyjazd ok 6:00, może udało by mi się dołaczyć do was na czas ale raczej na 10:00 niż 9:00 rano, niby nie daleko, ale jednak trasa dosyć kręta ...
Ostatnio zmieniony piątek, 7 sierpnia 2009, 06:56 przez sebus00, łącznie zmieniany 2 razy.
-
bogusia@