Biesy'2009

...czyli to, co lubimy najbardziej.
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Proszę o małą zmianę - co do wyjazdu - zbieramy się u nas na podwórku a nie pod biedronką i jak by można 2 godziny później holibka pracuję także o 15 co wy na to tak czy inaczej jeżeli ktoś przyjedzie wcześniej to nie ma problemu zostanie ugoszczony.

Zagłoba co znaczy prawdopodobnie - pojedzie puszka ???? Liczę na ciebie???
Awatar użytkownika
LUKASZ
Zwykły forumowicz
Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2

Post autor: LUKASZ »

:arrow: u mnie zmiana planów,w piątek jak czas pozwoli to jadę z Wami a w sobotę ruszam w stronę Węgier :idea:
DOK
Zwykły forumowicz

Czyli reasumując wyjazd z tradycyjnego miejsca czyli z naszego podwórka (chata Zgrywusa) w Tomaszowie - godz 15:00 dalej jak Zagłoba pisał
Zagłoba pisze:Trasa mogłaby wyglądać tak: TL- Jarosław- Przemyśl- Ustrzyki Dln.- Lutowiska - Ustrzyki Grn. Tam poszukamy kwatery agrotur. Na sobotę planuję zdobycie Tarnicy od Ustrzyk Grn. przez Szeroki Wierch, a powrót przez Bukowe Berdo do Mucznego(tam w "Wilczej Jamie" podają wspaniałego pstrąga).
Powrót w niedzielę na wieczór - proponuje dodatkowo wyskoczyć na Słowację może jak w zeszłym roku dlatego dowodziki mieć przy sobie hihi.

Serdecznie zapraszamy.
Leszek b
Zwykły forumowicz

Post autor: Leszek b »

Doktor, jak chcesz wyskoczyc na Slowacje to zakup sporo euro,cholernie drogo.
bogusia@

Post autor: bogusia@ »

....hmm no no Dok :) tylko nie wiem czy po takich atrakcjach .... <małych góreczkach> z naszymi pociechami :twisted: będziemy mieć siłę na zjedzenie tego "wspaniałego pstrąga" lub czegokolwiek..:) ale co tam, damy radę - gorzej bywało :P zapakujemy tylko ze trzy walizki dobrego humoru, mamy miejsce w końcu puszką jedziemy ;)
Ostatnio zmieniony czwartek, 6 sierpnia 2009, 20:16 przez bogusia@, łącznie zmieniany 1 raz.
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

Piszę się na biesy, można pośmigać i ten spacer w planach to dobry pomysł.
A w niedzielę i tak będziemy wracać przez Bełżec to jeszcze Cykusia na jarmarku odwiedzimy. :D
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765

"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
Wiola
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiola »

Dok i Ty tak bez nas jedziesz???
DOK
Zwykły forumowicz

Wiola - wy przecież dalej (Horwacja) ja ino ciut od domu ale już czuję że będzie niezłą jazda.

Bogusia- niebój żaby damy radę - "co będzie" jak to mawiał Ś.P. Tosiek damy radę

Lechu - pojedziemy nie pojedziemy przygotować się trzeba a bo to kto wie co nam do łba strzeli - może tak może nie ale każdy na pewno w "$" się przygotuje spoko majonez.
Awatar użytkownika
Zagłoba
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.

Post autor: Zagłoba »

Uwzględniamy wszystkie zmiany: wyjazd o 15 , zbiórka: chata Zgrywusa.

Viola - a Ty nie śmigasz z nami?????????? :(

Bogusia: ile masz wolnych miejsc w puszce???
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Ja już tez zyję już wyjazdem, ale niestety dopiero jutro dam radę z samego rana.... praca więc dziś nie dam rady zjechac do tomaszowa, tymbardziej wieczorem mam jeszcze pewne wazne sprawy do załatwienia, ale cóż jakoś was znajdę :)

ps. Może ktoś jeszcze będzie jechał rano w sobotę , wyjazd ok 6:00, może udało by mi się dołaczyć do was na czas ale raczej na 10:00 niż 9:00 rano, niby nie daleko, ale jednak trasa dosyć kręta ...
Ostatnio zmieniony piątek, 7 sierpnia 2009, 06:56 przez sebus00, łącznie zmieniany 2 razy.
bogusia@

Post autor: bogusia@ »

Zagłoba, jadą ze mną dwie pociechy Agi i Dok-a i jedna moja ,więc jedno miejsce mam wolne, spokojnie mogę kogoś zabrać-zapraszam i obiecuję bezpieczną jazde :)

< to tak dla spokojności duszy Agi:) ,wrażliwa trochę jest !! ale ciiii> ;)
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Nie bede zmienial po raz kolejny posta powyzej.....
Jak to mowia czego sie nie robi dla fajnych ludzi, szybka akcja, szybki urlop u Dyra, jestem w Tomaszowie, zbieram sie, jadę z wami :)
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

Wyruszam o ok. 14 00 gdz. , gdy bym się spuźnił to znajdę was na trasie.
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765

"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
Awatar użytkownika
dyśka
Zwykły forumowicz

Post autor: dyśka »

cholercia, ale wam zazdroszczę tego wyjazdu. My niestety nie możemy jechać bo PRACA :( Tak więc bawcie się dobrze....
alex
Zwykły forumowicz

Post autor: alex »

Niestety nie mogę z Wami jechać.Siła wyższa - żniwa.Coś mnie w dołku sciska :cry: .Udanej wycieczki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”