Bychawa -Bałtów 24.05.2009
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Wielki napisał:
a) dojazd 1: TL-ZMC-Szczebrzeszyn-Frampol-Janów Lub.-Nisko-Tarnobrzeg-Klimontów-Ujazd = 160 km - 3 godz. + 1 godz. na zwiedzanie.
b) dojazd 2: Ujazd-Opatów-Annopol-Kraśnik-Zakrzówek-Stara Wieś-Bychawa = 120 km - 2,5 godz. + pobyt około 2 godz.
c) powrót: Bychawa-Stara Wieś-Wysokie-Żółkiewka-Nielisz-ZMC-TL = 100 km - 2 godz.
Z powyższego wynika, że aby być w Bychawie na 15.00 musielibyśmy wyjechać:
a) z TL/HRU o godz. 8.30
b) z ZMC o godz. 9.30
Długość całkowita trasy około 380 km.
Deklarujcie chęć takiego wyjazdu. Jeżeli uzbieramy grupę to można by pojechać.[/quote]
Ten harmonogram jest aktualny !!!!
a) dojazd 1: TL-ZMC-Szczebrzeszyn-Frampol-Janów Lub.-Nisko-Tarnobrzeg-Klimontów-Ujazd = 160 km - 3 godz. + 1 godz. na zwiedzanie.
b) dojazd 2: Ujazd-Opatów-Annopol-Kraśnik-Zakrzówek-Stara Wieś-Bychawa = 120 km - 2,5 godz. + pobyt około 2 godz.
c) powrót: Bychawa-Stara Wieś-Wysokie-Żółkiewka-Nielisz-ZMC-TL = 100 km - 2 godz.
Z powyższego wynika, że aby być w Bychawie na 15.00 musielibyśmy wyjechać:
a) z TL/HRU o godz. 8.30
b) z ZMC o godz. 9.30
Długość całkowita trasy około 380 km.
Deklarujcie chęć takiego wyjazdu. Jeżeli uzbieramy grupę to można by pojechać.[/quote]
Ten harmonogram jest aktualny !!!!
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Piter napisał:
Tak, Piter - plecaczki będą dostarczone do TL.
Poza tym całą trasę pojedzie za nami puszka techniczna.
Piter pisze:Ja chętnie służę miejscem za mną no i oczywiście zabiorę kask ze sobą![]()
mogę ewentualnie nawet podskoczyć do Łaszczowa (chyba że w jakiś sposób dziewczyny dotrą do Tomaszowa)![]()
Widzę że zapowiada się bardzo ciekawy wyjazd, już sie nie mogę doczekać![]()
Tak, Piter - plecaczki będą dostarczone do TL.
Poza tym całą trasę pojedzie za nami puszka techniczna.
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
Plecaczek Paula
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Sie robi majser
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... php?t=3079
A ja jeszcze jadę (bynajmniej słyszę jak jadę i zaraz się kładę do wyra i dalej będę słyszał jak jadę ) mniioooodzio wyprawa. Mimo tego że pod samym domem popsuły mi się kierunkowskazy (kochany intruzik) odmówił posłuszeństwa z przyczyn technicznych ale dopiero 100 m od domu. Jutro się naprawi.
ps.
Chyba Aura nas lubi - sądzę, ze wszyscy już w domu (właśnie wygladam za ono a tu deeeeeeszzzcz!!!!!!!! oj Doda chyba se nie pośpiewa hihih.
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... php?t=3079
A ja jeszcze jadę (bynajmniej słyszę jak jadę i zaraz się kładę do wyra i dalej będę słyszał jak jadę ) mniioooodzio wyprawa. Mimo tego że pod samym domem popsuły mi się kierunkowskazy (kochany intruzik) odmówił posłuszeństwa z przyczyn technicznych ale dopiero 100 m od domu. Jutro się naprawi.
ps.
Chyba Aura nas lubi - sądzę, ze wszyscy już w domu (właśnie wygladam za ono a tu deeeeeeszzzcz!!!!!!!! oj Doda chyba se nie pośpiewa hihih.
Ostatnio zmieniony niedziela, 24 maja 2009, 22:33 przez DOK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Administrator, cóż Waść za nieład czynisz na witrynie owej
Pamiątki w przestrzeni cyfrowej zapisane, ku uciesze dam i towarzyszy naszych, do działu "Galerie" przenieść się godzi, gdzie temat stosowny jam ci już uczyniłem 
A wyjazd, w rzeczy samej, całkiem udany
A wyjazd, w rzeczy samej, całkiem udany
Ostatnio zmieniony niedziela, 24 maja 2009, 22:18 przez Wielki Brat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Się wgrywają - ? Ale Alex tak ładnie prosił panie Komendancie !!!!
ps.
Aby Waszeci uczynić zadość w poprawie skrót jakowyś uczyniłem. Aby wszelkie Damy i Mężowie chyżej dotrzeć mogli do dóbr jakie uczyniła wyprawa nasza.
ps.
Aby Waszeci uczynić zadość w poprawie skrót jakowyś uczyniłem. Aby wszelkie Damy i Mężowie chyżej dotrzeć mogli do dóbr jakie uczyniła wyprawa nasza.
Ostatnio zmieniony niedziela, 24 maja 2009, 22:37 przez DOK, łącznie zmieniany 2 razy.
-
robert_kow
- Zwykły forumowicz