SPOT Zamość 2008

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

SPOT Zamość 2008

Post autor: Wielki Brat »

Wzorem ubiegłego roku zapraszamy wszystkich posiadaczy oraz miłośników motocykli i skuterów na SPOT MOTOCYKLOWY w Zamościu.

Jeżeli chcesz odświeżyć stare znajomości lub poznać nowych, ciekawych ludzi, jeżeli chcesz pochwalić się nowym nabytkiem lub wciąż się zastanawiasz nad zakupem – ten SPOT jest właśnie dla Ciebie.
Oprócz spotkania w towarzystwie ludzi dzielących tą samą pasję, wymiany doświadczeń i poglądów oraz nawiązania nowych znajomości, planujemy przejazd po Roztoczu zwieńczony ogniskiem w jednym z najpiękniejszych zakątków naszego regionu według następującego harmonogramu:
12.00 – zjazd uczestników na parking pod Parkiem Miejskim w Zamościu, powitanie, zapoznanie z planem imprezy, omówienie zasad przejazdu w czasie parady po Zamościu,
13.00 – wyjazd na trasę parady ulicami miasta,
13.30 – powrót na parking pod parkiem i przygotowanie do przejazdu do Tomaszowa Lubelskiego (omówienie zasad przejazdu, ewentualny podział na grupy, ustalenie prowadzących itp.),
14.00 – wyjazd 1 grupy do Tomaszowa Lubelskiego,
14.45 – wyjazd wszystkich grup z parkingu przed sklepem „PLUS” w Tomaszowie Lubelskim na paradę ulicami miasta i przejazd do Rybnicy,
15.30 – polowa msza święta dla uczestników spotu na, położonej nad potokiem, polanie w Rybnicy,
16.00 – wyjazd z Rybnicy do Suśca, parada ulicami miasta i zjazd do Ośrodka Wypoczynkowego ”Roztoczanka”,
16.30 – spotkanie przy ognisku sponsorowanym przez właściciela O.W.”Roztoczanka”.

Mając na uwadze zadowolenie i bezpieczeństwo uczestników, złożyliśmy za pośrednictwem naszych kolegów-księży motocyklistów, podanie do Najwyższego z prośbą o patronat :wink: . Mimo to nie otrzymaliśmy wyłączności na słoneczną pogodę :? .
Dlatego, z pewną dozą nieśmiałości, planujemy rozpocząć SPOT w niedzielę 11 maja 2008 roku o godzinie 12.00 na parkingu pod Parkiem Miejskim w Zamościu. Gdyby jednak, mimo naszych starań, aura okazała się niekorzystna termin ten zostanie przesunięty :!: .

Ostatecznego potwierdzenia terminu spotu szukaj na:

WWW.KRESOWE.FORUM.MOTOCYKLOWE.ORG

w dziale „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania” w sobotę 10 maja od godz. 12.00 :idea:

Pamiętaj! Zanim zaplanujesz niedzielę 11 maja zajrzyj na:
WWW.KRESOWE.FORUM.MOTOCYKLOWE.ORG
Bączek
Zwykły forumowicz
Motocykl: WSK, Simson shwalbe

Post autor: Bączek »

A czy cabrio mogą brać udział w spotkaniu?
tzn, w Zamościu i w Suścu?
Bąk i jego Bączywóz
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Przy całej sympatii dla tego typu aut, ze względów czysto technicznych, jest to impreza, jak wyżej napisano, tylko i wyłącznie motocyklowa. Natomiat myślę, że 17 maja na imprezie pod hasłem "Bezpieczny Motocykl" kabriolety byłyby jak najbardziej mile widziane.
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Termin trochę koliduje z tą imprezą :? http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... php?t=1913

W sumie ja i tak będę w sanatorium, ale może inni będą mieli dylemat?
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Mieliśmy świadomość kolizji tych terminów, ale po długiej dyskusji ustaliliśmy, że impreza w Lublinie przyciągnie specyficzne, wąskie grono motocyklistów parających się "zabytkami", w dodatku w większości spoza naszego terenu.
Bączek
Zwykły forumowicz
Motocykl: WSK, Simson shwalbe

Post autor: Bączek »

Na"Bezpieczny Motocykl"będę tak czy siak, na tej niestety zajrzę tylko w Tomaszowie jako gapiowy. Moje motorki nie są rejestrowane.
Bąk i jego Bączywóz
irbit

Post autor: irbit »

Ja niestety też nie dam rady przyjechać, dopiero w sobotę odpaliłem Urala i będę brał się za docieranie silnika (jest świeżo po remoncie), a trasa Lubaczów - Zamość to na początek za dużo.
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

kurcze i mi nie pasuje ten termin, ze względów takich że mam ważny egzamin z aplikacji w poniedziałek w Urzędzie.....
Awatar użytkownika
Bohun
Zwykły forumowicz
Motocykl: 1

Post autor: Bohun »

Ja też nie bardzo mam jak :( Komunia siostrzeńca, bardzo chce żebym przyjechał... motocyklem :) Ale jest całkiem możliwe , że dołącze gdzieś na trasie :>
Kto prędko daje, ten dwa razy daje
http://www.yamahaxt.pl/
MAGISTER

Post autor: MAGISTER »

Mimo że mam zjazd na uczelni ale motocykle ważniejsze(do sesji jeszcze kawałek) dlatego powinienem się zjawić.Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
KAMILOO
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDR 125, Romet 777, CZ 175/477
Kontakt:

Post autor: KAMILOO »

Jak pogoda dopisze to może też się zjawie, przynajmnie spróbuje :wink:
Ktoś z lekkiej jazdy też się wybiera :?:
[img]http://img123.imageshack.us/img123/8579/11222ss8.gif[/img]
[url=http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/TDR_125/72844][img]http://img132.imageshack.us/img132/4029/dra.png[/img][/url]

Ujeżdżanie nowego rumaka ;)
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

Od dawna chciałem na taką imprezę pojechać i to w naszym regionie, ale niestety mam do pracy. :cry:
wojtek
Zwykły forumowicz

Post autor: wojtek »

Jadę na komunię do Międzyrzeca Podlaskiego, komunia jest w sobotę więc na niedzielę postaram się wrócić.
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Dobra widze ze wiekszosci cos wypada, w takim razie by nas nie zostala garstka, posiedze troche nocami i pojawie sie w niedziele na spocie, by pomoc w organizacji, bezpieczenstwu itp.
Awatar użytkownika
cykuś
Zwykły forumowicz
Motocykl: V MAX EGLI

Post autor: cykuś »

Ja też powinienem być chyba , że jakiś kataklizm będzie :D
Zablokowany

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”