Sovieckie Boxery - strona wild

Rycerze motocyklizmu.
wild

Post autor: wild »

no wlasnie, zastanawialam sie czy dawac adres strony czy tez nie...

oki- prosze wiec :)

www.wild-sovietboxer.yoyo.pl

Goska
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

no no Gosienko wymiatasz zajefajna ta stronka pozdrawiam
Marek

Post autor: Marek »

Fajna strona. :) Graficznie bardzo zborna i konsekwentna. Teksty wyraźnie autorskie, chce się je czytać. Świetna robota, widać, że kosztowało to wiele czasu i wysiłku. Brawo!

Dlaczego ja walę takie OT? Gdzie jest mod tego działu?
;)
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Marek pisze: Dlaczego ja walę takie OT? Gdzie jest mod tego działu?
;)
Jestem, jestem :D
Temat został wydzielony, teraz możecie prawić Wild kmplementy bo stronka jest tego warta :D
Gośka ile czasu zajęło Ci tworzenie tej strony?
irbit

Post autor: irbit »

I ja muszę pochawlić koleżankę, fajna stronka - gratulacje :!:

Tylko takie małe ale - niektórę błędy strasznie rażą mnie w oczy, mam nadzieje że wkrótce to poprawisz (oczywiście jeśli chodzi o emke) :wink:
Awatar użytkownika
dzidek
Zwykły forumowicz

Post autor: dzidek »

fajna strona........tylko.jeszcze logo K3M by sie przydało.........:P
wild

he he dziekuje chlopaki :) milo...

co do stronki to pisanie dotychczasowych artykulow zajemo mi 3 moze 4 tygodnie razem z opracowaniem graficznym. zaprojektowanie strony bylo zabawa, natomiast w zycie twchna w nia tutejszy Rhotaxx ;) (niestety, ja jestem noga w htlm) po maturach dokoncze reszte... a zostalo mi naprawde sporo.

ciagle cos kompletuje, zbieram rzadkie okazy i lamie glowe na tej niedopowiedzialej historii.

...narzekalam, ze kuleje w emkach.. teraz to sie uralow boje :roll:

Goska
wild

no wlasnie irbicie- naprowadz.. wiesz, jak sie nawet cos czyta po 5 razy to sie bledu nie widzi..
irbit

wild pisze:no wlasnie irbicie- naprowadz.. wiesz, jak sie nawet cos czyta po 5 razy to sie bledu nie widzi..
Może kiedyś coś Ci podpowiem (nie wszystko na raz) ale narazie nie :wink:
Wiesz sam nie zdobyłem mojej wiedzy o starej emce a nauczycielowi mówiłem że nie będę jej rozpowszechniał, wiec staram się dotrzymać danego słowa. Wiesz jak by ludzie poznali głębiej temat to znalezienie fajnych fantów było by naprawde cieżkie a do tego były by straszelnie drogie.
wild

ok rozumiem taka dyskrecje.. ale wiedz, ze to i tak i tak kiedys peknie..

ja poczekam.. jestem cierpliwa :)
Goska
irbit

możę i pęknie ale szybko to nie nastąpi (tzn poznanie tematu przez rynek naprawę szczegółowo)
zdaje sobie sprawe że zebranie emki z 41r. jest nie lada wyczynem i praktycznie nie osiągalna sprawą, chyba że gdzieś jest taka zachowana w 100% - na taki sprzęcik to sam bym sie pokusił :wink:
Awatar użytkownika
Skrzydlaty
Zwykły forumowicz
Motocykl: NSU351OT M-G G5
Kontakt:

Post autor: Skrzydlaty »

:wink: Żeby nie było za słodko..
Moim zdaniem fatalnie brzmi słowo "cholerny" w pierwszym zdaniu strony.
To jak słowo 'zajebisty' oznacza wszystko.. i dobrze i źle..

Ogólna konkluzja dotycząca stron o motocyklach zdradzieckich jest taka... :?
że zamiast w kilka, -naście czy -dziesiąt ludzi którzy znają temat, zrobić jedną konkretną stronę, w której było by możliwie wszystko, łącznie z poradami technicznymi, rysunkami technicznymi, forum itp. powstaje kolejna stronka ruszająca temat.. który zostanie zaczęty i ... nieskończony, bo życie biegnie szybciej niż się wam wydaje.. :roll:
Od jednego NSU, lepsze jest tylko... dwa, a nawet trzy...
Marek

Post autor: Marek »

Zastanawiam się czy Twoja ocena, Skrzydlaty, nie jest trochę niesprawiedliwa. Do zbudowania ekipy serwisu potrzebni są specjaliści, a specjalizacja następuje z czasem. Podziwiamy tu efekt pracy osoby bardzo młodej i - nie można chyba zaprzeczyć - bardzo utalentowanej, wyróżniającej się i już ukierunkowanej (grafika, fotografia), jednak nie w prowadzeniu zespołu redakcyjnego. Wild nie jest IMHO adresatem Twojej konkluzji.

A może, Skrzydlaty, podjąłbyś się organizacji takiego crew redakcyjnego? Myślę, że Dzika i wielu innych, poważnie traktujących temat mogłoby pomóc w realizacji, w zakresie swoich "specjalności". :)
wally

Post autor: wally »

Gdyby jeszcze serwer Goski byl troche szybszy....
Awatar użytkownika
Skrzydlaty
Zwykły forumowicz
Motocykl: NSU351OT M-G G5
Kontakt:

Post autor: Skrzydlaty »

Marek pisze:Zastanawiam się czy Twoja ocena, Skrzydlaty, nie jest trochę niesprawiedliwa. ..... Podziwiamy tu efekt pracy osoby bardzo młodej i - nie można chyba zaprzeczyć - bardzo utalentowanej, wyróżniającej się i już ukierunkowanej (grafika, fotografia), jednak nie w prowadzeniu zespołu redakcyjnego. Wild nie jest IMHO adresatem Twojej konkluzji.
Niesprawiedliwa? - przecież ja nie oceniłem w żaden sposób pracy Wild.
Wytknąłem tylko element, który 'razi' przy pierwszym spotkaniu ze stroną.
Wszak informując o stronie, autorka zapewne liczy również na konstruktywną krytykę, tylko wtedy bedzie wiedziała co poprawić.
Same zachwyty niczego nie wniosą, po za poprawą samopoczucia.

Wyrażona przeze mnie konkluzja powstała przy okazji i ma charakter ogólnego spojrzenia na to co mamy w sieci o temcie.
Docenić należy umiejętności i zapał Wild, ale czy nie będzie to kolejna strona przedstawiająca w sumie to samo, a nie wiele wnosząca nowego?
A patrząc na grono redakcyjne (2 osoby) należy się liczyć, że przedsięwzięcie jest ponad ich możliwości, z racji rozległosci tematu i ograniczonej wiedzy i doświadczeniu młodych autorów.
Mam nadzieję, że się mylę...

Tworząc nowy serwis internetowy należy sobie powiedzieć:
Czemu ma to służyć? Jaki cel przyświeca nam zaczynając przedsięwzięcie?
Jesli ma to być kolejna prezentacja suchych danych technicznych, to mało bedzie odkrywcze... niestety. :roll:
Od jednego NSU, lepsze jest tylko... dwa, a nawet trzy...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Weteran”