Marek pisze:Zastanawiam się czy Twoja ocena, Skrzydlaty, nie jest trochę niesprawiedliwa. ..... Podziwiamy tu efekt pracy osoby bardzo młodej i - nie można chyba zaprzeczyć - bardzo utalentowanej, wyróżniającej się i już ukierunkowanej (grafika, fotografia), jednak nie w prowadzeniu zespołu redakcyjnego. Wild nie jest IMHO adresatem Twojej konkluzji.
Niesprawiedliwa? - przecież ja nie oceniłem w żaden sposób pracy Wild.
Wytknąłem tylko element, który 'razi' przy pierwszym spotkaniu ze stroną.
Wszak informując o stronie, autorka zapewne liczy również na konstruktywną krytykę, tylko wtedy bedzie wiedziała co poprawić.
Same zachwyty niczego nie wniosą, po za poprawą samopoczucia.
Wyrażona przeze mnie konkluzja powstała przy okazji i ma charakter ogólnego spojrzenia na to co mamy w sieci o temcie.
Docenić należy umiejętności i zapał Wild, ale czy nie będzie to kolejna strona przedstawiająca w sumie to samo, a nie wiele wnosząca nowego?
A patrząc na grono redakcyjne (2 osoby) należy się liczyć, że przedsięwzięcie jest ponad ich możliwości, z racji rozległosci tematu i ograniczonej wiedzy i doświadczeniu młodych autorów.
Mam nadzieję, że się mylę...
Tworząc nowy serwis internetowy należy sobie powiedzieć:
Czemu ma to służyć? Jaki cel przyświeca nam zaczynając przedsięwzięcie?
Jesli ma to być kolejna prezentacja suchych danych technicznych, to mało bedzie odkrywcze... niestety.

Od jednego NSU, lepsze jest tylko... dwa, a nawet trzy...