prawdziwy bajker

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

prawdziwy bajker

Post autor: DOK »

Obrazek

Jak to mówią spadłeś z konia musisz zaraz na niego wsiąść bo potem .....
dex
Zwykły forumowicz
Motocykl: XTZ 750 ST i Toffik

Post autor: dex »

Tak to jest kochać bike-a ponad życie. Ja na szczęście prócz kilku złamań, wstrząsu mózgu (sie znaczy czaszki bo w środku nic nie ma, ale musieli cos w karcie napisać) i dwóch tygodni bez kontaktu z rzeczywistością, wyszedłem bez szwanku, i dość szybko, bo jeszcze z gipsem na nodze, wsiadłem spowrotem :) Głupota to czy ludzka slabość?? Wiem jedno, z motóra nie zrezygnuję tak łatwo...
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

no ja tez mialem juz dwa dzwonki jeden niegrozny na simsonku a drugi hmm
nie bede opowiadal ale konkretnie sie potluklem i tez z bajka niemam zamiaru rezygnowac
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Co do mnie to aczkolwiek nie na moto ale rowerku (taka wyścigowa szosówka - prosto z wyścigu od Białorusina kupiona jeszcze brudna). Nie wiem czy wiecie że wyczynowcy potrafią osiągnąć na tym prędkości rzędu 60-70 km/h. Aczkolwiek do wyczynowca mi bardzo wiele brak ale przy pomocy dobrego wiatru i dość spadzistej górki na mój gust miałem podobna prędkość i jak to ktoś w opisie miał nie prędkość ino nagłe zatrzymanie ( w tym wypadku maluszek z lasu wyjechał nagle). Dzwonek był niezły rower dosłownie na złom a ja uff do tej pory zdrapki mam (na moto to przynajmniej wdzianko, kask, buciki) a ja w krótkich spodenkach i t-shircie się po chropowatym asfalcie przejechałem wcześniej zrobiwszy pełne salto z rowerem nad maską maluszka.
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

powiedzmy !!!
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”