http://ogloszenia.pracagazeta.pl/texis/ ... w=2&page=2
Moze kogos z Kolegow / Kolezanek zainteresuje - dla mnie ociupinke za daleko.
Pozdrawiam
W zamojskim oddziale jednej z dosc sporych polskich firm IT zaproponowano mi 1200brutto, wiec wiesz... te 1600brutto w strazy to jeszcze nie katastrofa, tymbardziej jesli ktos miejscowy.ZEN pisze:Wszystko wygląda pięknie tylko jest jedno ale."kasa".
Jak oferują tyle co w Straży Granicznej to szkoda czasu.
W SG na wstępnie 1600zł brutto!!!!!!!!!!!!! To są kpiny.
Żeby to jeszcze była sielanka nie robota.
Wysokie wymagania ze strony przełożonych i wiecznie nie zadowoleni podróżni. Aż czasami nóż się w kieszeni otwiera.
no coz, polska, w ktorej spada bezrobociesebus00 pisze:POdobnie jak mazi, 2 miesiące temu skonczylem edukacje, i cóż szukajac pracy z dobrymi zarobkami to tak jak trafienie 6 w totka. Ale wymagania jakie stawiaja pracownicy i defakto zarobki za taka prace to śmieszna sprawa, jednak owszem są czasem ogloszenia w lepszych firmach jednak pdstawowym zalozeniem jest min 3-4 letnie doswiadcze na podobnym stanowisku. I tak więc analizujac to wszystko pozostaje albo emigracja albo start od 1000pln...
W pelni rozumiem, o czym mowisz. W moim przypadku SG odpada, policja poki co tez. Szukam dalej.ZEN pisze:Ja nie mam powodów do narzekań bo jak dla mnie to już ze z górki.
Bliżej końca niż początku.
Ale chciałbym przestrzec.
Żeby dobrze się zastanowić zanim straci się kilka lat na darmo.
Wiesz, widziałem ludzi którzy dreptali za tą robotą .
Jeździli na spotkania,zaliczali kolejne egzaminy,szkolenia.
Żeby po kilku latach zwolnić się z wielkim rozczarowaniem.
Że niby to miało wyglądać inaczej albo ktoś im coś obiecał.
Rozumiem Twój odmienny punkt widzenia. Ale są jeszcze inne sprawy o których z wiadomych przyczyn nie będę wspominał.