Nowy sezon, nowe plany - Jasna Góra 18-04-2010
-
Coto
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA CBR 1100 XX
Nowy sezon, nowe plany - Jasna Góra 18-04-2010
Byłem w ubiegłym sezonie, zresztą nie tylko ja, może i w tym roku uda sie pojechać bardziej zorganizowaną grupą, muślę że warto.
18 IV - Pielgrzymka Motocyklistów http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_roczne.php
18 IV - Pielgrzymka Motocyklistów http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_roczne.php
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
-
Piter
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha TDM 850
- Kontakt:
Naprawdę warto się wybrać do Częstochowy nawet kosztem przemarznięcia (chociaż mnie to nie dotyczyło bo miałem dobrze schłodzone rozgrzewające trunki
).
Póki co nie planuję na początek sezonu nic innego jak mały remont sprzętu, żeby cały sezon służył wzorowo i nie potrzebował lawety. Pożyjemy zobaczymy co przyniesie wiosna.
Póki co nie planuję na początek sezonu nic innego jak mały remont sprzętu, żeby cały sezon służył wzorowo i nie potrzebował lawety. Pożyjemy zobaczymy co przyniesie wiosna.
-
dokus
-
zyron-13
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: yamaha R1
tez mam ochote sie wybrac, ale jak narazie nie za bardzo mam czym. ale mysle ze do tego czasu cos zdobede lepszego:D
nr tel 697294655
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"