W kalendarium imprez motocyklowych zamieszczonych na forum znalazł się Motofestiwal Łańcut 2014. W związku z tym chciałbym napisać parę słów o tym zlocie. Choć z pozoru imprezy motocyklowe są do siebie podobne, to jednak każdy zlot coś tam wyróżnia. W Łańcucie na wyróżnienie zasługuje udostępniony dla motocyklistów basen z krystalicznie czystą wodą i dobór kapel rockowych. Było sporo dobrej muzyki i naprawdę mi się podobało. Niestety powoli kończy się sezon zlotowy. Najwięcej razy w tym sezonie zapuszczałem się w woj. Podkarpackie. Byłem między innymi w Radawie, Sobiecinie, Radymnie, Tarnowie (a to już chyba woj. Małopolskie.) W każdym bądź razie wszędzie spotkałem miłych, przyjaznych ludzi. Podsumowując krótko, szacun ludziom którym chce się coś robić. Dołączam jeszcze kilka amatorskich zdjęć ze zlotu w Łańcucie.
Motofestiwal Łańcut 2014
- Swawko
- K.B.M.
- Motocykl: BMW K1200 LT 2008r.
Motofestiwal Łańcut 2014
Witam
W kalendarium imprez motocyklowych zamieszczonych na forum znalazł się Motofestiwal Łańcut 2014. W związku z tym chciałbym napisać parę słów o tym zlocie. Choć z pozoru imprezy motocyklowe są do siebie podobne, to jednak każdy zlot coś tam wyróżnia. W Łańcucie na wyróżnienie zasługuje udostępniony dla motocyklistów basen z krystalicznie czystą wodą i dobór kapel rockowych. Było sporo dobrej muzyki i naprawdę mi się podobało. Niestety powoli kończy się sezon zlotowy. Najwięcej razy w tym sezonie zapuszczałem się w woj. Podkarpackie. Byłem między innymi w Radawie, Sobiecinie, Radymnie, Tarnowie (a to już chyba woj. Małopolskie.) W każdym bądź razie wszędzie spotkałem miłych, przyjaznych ludzi. Podsumowując krótko, szacun ludziom którym chce się coś robić. Dołączam jeszcze kilka amatorskich zdjęć ze zlotu w Łańcucie.
Re: Motofestiwal Łańcut 2014
- a może ktoś wypatrzy siebie na koncercie Kobranocki? Pozdrawiam
https://plus.google.com/photos/11611175 ... 2469979265
https://plus.google.com/photos/11611175 ... 2469979265
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Tez byłem
Relacji nie zamieszczałem, bo myślałem, że nikogo z tego forum nie było. Fajna impreza.
Aaaa, Wittorio był, ale on to wszędzie jest
Aaaa, Wittorio był, ale on to wszędzie jest
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Też tam byliśmy, wprawdzie w bardzo okrojonym składzie i tylko w niedzielę na mszy. Potem pogaduchy z Gospodarzami, smaczne żarełko i z powrotem do domciu.
Wtym miejscu (chociaż należało zrobić to wcześniej) gratuluję Organizatorom, tj. HORDZIE ŁAŃCUT wspaniałej imprezy pod każdym względem
. Wprawdzie nie było mi dane uczestniczyć w koncertach (w sensie słuchać), to już samo "pobojowisko" po zlocie zrobiło na nas wrażenie. Szkoda, że nie mogłem być z HORDĄ od początku.
Wielki szacun, HORDO !!!!

Wtym miejscu (chociaż należało zrobić to wcześniej) gratuluję Organizatorom, tj. HORDZIE ŁAŃCUT wspaniałej imprezy pod każdym względem
Wielki szacun, HORDO !!!!
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
- Savi
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R 80 RT z wb, WFM, Simson SR2
Parę zdjęć ode mnie:
https://picasaweb.google.com/1049088853 ... lAncut2014" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/1049088853 ... lAncut2014" onclick="window.open(this.href);return false;
- hans
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: xj600
Przeglądając zdjęcia widzę sporo ciekawych maszyn, szkoda że tylko na foto
ale jest powód by niezależnie od przeciwności pojechać w przyszłym roku 
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
Paulo Coelho